Попоски се сретна со амбасадорката на Данска Лиселот Плеснер

Loading...

Вицепремиерот и министер за надворешни работи Никола Попоски, денеска во Скопје ќе се сретне со нерезидентниот амбасадор на Кралството Данска за Република Македонија, со седиште во Виена, Лиселот Плеснер.Како што информира МНР, пред одржувањето на средбата, ќе се одржи и кратка церемонија на примопредавање подароци, по која што Попоски и Плеснер ќе дадат изјави за медиумите.Како што информира МНР, пред одржувањето на средбата, ќе се одржи и кратка церемонија на примопредавање подароци, по која што Попоски и Плеснер ќе

loading...