Поповски со порака до Шуклев

Поранешниот македонски олимпиец Лазар Поповски преку социјалната мрежа Фејсбук ја поддржа полициската акција „Еразмус“ спроведена на Економскиот факултет, но сподели и лично искуство со екс деканот Шуклев.„Бобек Шуклев, анационален профитер, уништувач на генерации чесни Македонци.
Јас своето како Олимпиец и студент на Економскиот факултет уште пред многу години јавно го експонирав и направив, за жал бев осамен, кога ме уценувавте или спорт или наука… ама сега дојде ред на државата.
Малку е за тебе и таквите како тебе и уште еднаш ако знаете што е тоа..
…срам!
за сите вработени на факултетот што знаеа и посредува “пријателски”, а највеќе за сите родители што ги прифаќаа вашите уцени и своите синови и ќерки ги ставаа во вашите скутови од неизживеани и малограѓански страсти“, пишува Поповски на Фејсбук.
„Бобек Шуклев, анационален профитер, уништувач на генерации чесни Македонци.
Јас своето како Олимпиец и студент на Економскиот факулт

Пронајдете не на следниве мрежи: