Порачала чевли за детето од интернет, но по испораката останала ЗГРОЗЕНА!

Шопингот преку интернет не е секогаш сигурен.Шокираната мајка, Софи Грант, изјавила за тоа каков хорор е преживеале откако порачале чевли за нивното мало детенце преку Амазон.
Но кога пратката стигнала, во прилог на детските чевли во кутија „гратис“ добила и Durex секс играчка!
За да бидат работите уште полоши, таа тврди дека оваа играчката веќе била користена!
„Кутијата вибрирала па поштарот мислел дека станува збор за четка за заби, но кога го отворивме пакетот, бевме апсолутно шокирани“, изјавила Софи.
Компанијата понудила извинување за непријатна ситуација, како и враќање на паричните средства.Шокираната мајка, Софи Грант, изјавила за тоа каков хорор е преживеале откако порачале чевли за нивното мало детенце преку Амазон.

Пронајдете не на следниве мрежи: