Поради кои работи не треба да се нервирате

Loading...

Еве кои се тие.
1.Мислењето на другите за вас не е важно
2.Презафатен распоред само ќе ви создаде хаос
3. Понеделник е на секои седум дена, па зошто да се нервирате …
4. Како изгледате денес, веројатно нема да изгледате за 10 или 20 години, и за какви промени    треба да биде помалку вознемирени.
5. Прекинот на врската не е причина да се фрлите мост или паднете во повеќемесечна депресија.
6. Болест може да не фати во секое време, но вие не треба да размислувате за тоа.
7. Животот на другите луѓе е нивна лична работа, а не ваша.
8. Озборувањето најмногу им штети на оние кои озборуваат.
9. Сообраќајниот метеж не е предизвикан од вас или некој друг и не може да се реши.
10. За средување на станот секогаш има време.
11. Живееме во сегашноста, затоа што иднината се уште не е дојдена.
12. Годините предизвикуваат старост која е невозможно е да се запре дури и со естетски операции.
13. Неспособните лица секогаш ќе останат такви, затоа не обидувајте се да им влијаете.
14. Луѓето кои зрачат со негативност, треба да ги избегнувате.
15. Парите не се основата на животот, тие доаѓаат и одат,а тоа е невозможно да се запре.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Еве кои се тие.
1.Мислењето на другите за вас не е важно

loading...