Поради секс завршиле во болница: Мислев дека ја убив, мој прв секс и таа мртва!

Loading...

На една забава запознал девојка а после еден месец одлучиле да станат интимни. Но на него тоа му било прв пат….Момчето кое за прв пат имало секс, поради својата тежина и ја удрил главата од ѕид за време на сексуалниот однос. 
Грег Касароне имал 197 килограми кога прв пат имал секс со девојката Џенифер Геракарис.
Меѓутоа, бил толку тежок па на девојката успеал да и ја удри во ѕид, па морал да ја одведе во болица.
 За среќа таа немала потешки повреди,  но го оставила Грег а тој потоа ослабел 100 килограми. 
Сега изгледа одлично и без проблем им го привлекува вниманието на жените но и понатаму е скромен. 

 

-Додека слабеев, мојата самодоверба раснеше, па вежбав а имав и многу состаноци со девојки. Сега имам девојка но не знак шро ќе се случи.-раскажал тој. 
Притоа, раскажал и за моментот кога ја запознал Џенифер и за тоа како почнале да се забавуваат. После еден месец решиле да станат интимни. Но, се случила несреќата…
„Првиот секс не помина одлично таа со глава го проби ѕидот( од гипс плочи) а јас морав да ја однесам во болница. Мојата прва реакција беше: Ја убив, ова беше мојот прв секс а таа е мртва“.
Овој настан се случил пред точно 5 години, оттогаш се се променило.Момчето кое за прв пат имало секс, поради својата тежина и ја удрил главата од ѕид за време на сексуалниот однос. 
Грег К

loading...
Loading...