Поради сообраќајна несреќа прекин на сообраќајот на патот Делчево – Македонска Каменица

Loading...

Сообраќајот на магистралниот пат Делчево – Македонска Каменица кај местотот викано Лештаро е во прекин во двата правца.Како што информираат од АМСМ прекинот е поради сообраќајна незгода.Како што информираат од АМСМ прекинот е поради сообраќајна незгода.

loading...