Поранешна ескорт дама открива: Работиме во подземјето и несигурно опкружување

Loading...

Гвинет Монтенегро, поранешна проститутка која во својот живот напишала книга, во светот на проституцијата влегла кога имала 21 година откако ја силувале група мажи. Таа 12 години работела како ескорт, а дошла до елитното ниво, кога наплатувала 1000 долари од час. Тие пари ги трошела на дизјанерска облека, скапи автомобили и патувања. Монтенегро сега сака јавноста да ја дознае каква е другата страна на таа работа.
– Продавањето на сопственото тело се чини како поштена размена за живот полн со привилегии. Проблемот е тоа што илузијата која е прикажана во медиумите, никогаш не се совпаѓа со вистинската работа во проституцијата.
Работите со подземното општество и константно сте со несигурно опкружување. За се што треба да сте добри е само да бидете добра играчка на мажите. Никогаш не сум се чувствувала одбиена од општеството од кога работев ескорт, изјавила Гвинет.
Некое време била во самата елита на оваа индустрија. Вели дека била млада, глупава, се сметала за силна поради својот животен стил, но и дека ги ризикувала здравјето, сигурноста и иднината. Без разлика на тоа, додава, дека смета ли некој дека таков начин на живот е профитабилен, слободен и возбудлив, поголемиот дел од времето ескорт дами нудат сексуални услуги на сопрузи на други жени.
Забранети услуги
Монтенегро  работела во легални бордели и приватно. Вели дека и на двете места се бара внимание и многу работа.
– Сексуален однос сум имала со 10.091 маж. Голмата колична на пари не се заработува така што ќе ставите на вас убава облека, легнете на кревет и спиете со неколку мажи. Кој сака да биде успешна елитна проститутка, често мора да нуди услуги кои во легалните бордели се забранети, завршува Гвинет. Тие пари ги трошела на дизјанерска облека, скапи автомобили и патувања. Монтенегро сега сака јавноста да ја дознае каква е другата страна на таа ра

loading...
Loading...