Порно актерките од 80-тите и денес-Прв дел!

Loading...

Ви ги претставуваме најголемите порно актерки кои се пробиле во оваа професија, имаат направени илјадници видео записи, галерии и филмови. Ви ги претставуваме најголемите порно актерки кои се пробиле во оваа професија, имаат направени илјадници видео записиВи ги претставуваме најголемите порно актерки кои се пробиле во оваа професија, имаат направени илјадници видео записи, галерии и филмови. Сега се пензионирани, но нивните лица не се заборавени. Еве како изгледаат сега, има голема разлика од младите години. Почнуваме со претставување на Кристи Кањон, е родена во Калифорнија. Таа се појавила во приближно 200 филмови за возрасни, има добиено награда за најдобра женска улога. Таа е позната по природно големите природни гради и високите енергетски перформанси.

Ники Рендал

 

Трејси Адамс

Она Зии

Јоана Сторм

loading...
Loading...