Порнографски сајт ги објави фотографиите на Џенифер Лоренс!

Loading...

Џенифер Лоренс ќе мора да докаже дека ги поседува правата на фотографиите или пак да каже на кого му позирала, ако сака интернет страниците целосно да ги тргнат нејзините фотографии.Адвокатите на познатата 24-годишна актерка со сите можни сили се борат против понатамошната дистрибуција на експлицитните фотографии.
Поради тоа, спорните порнографски страници не сакаат да ги тргнат фотографиите, со објаснување дека нема да го направат тоа додека Џенифер не им прати авторски права или да им го даде името на личноста која ги поседува авторските права. Со овој гест, тие ја натераа Џенифер да го каже името на личноста за која позирала.
Уметникот XVALA од Лос Анџелес, на големи платна ќе ги испечати фотографиите на Џенифер Лоренс и Кејт Ептон (22) и ќе ги изложи во Музејот на современи уметности Кори Ален, во рамките на својот концепт „Плашете се од Гугл“.Адвокатите на познатата 24-годишна актерка со сите можни сили се борат против понатамошната дистрибуција на експлицитните фотографии.
Порад

loading...
Loading...