После 20 години ја избричил брадата: Ни сопствената сопруга не можела да го препознае!

Џеф долги  години  ја негувал својата долга брада како  свој  заштитен знак. Но, на изненадување на својата сопруга лори, одлучил да ја избричи  и  повторно  да стане мажот во кој таа се вљубила„Минувам низ криза на средните години и  време е да решам барем дел од настанатиот хаос“, изјавил Џеф.
Тој  се појавил во  шоуто  на Рејчел Реј и  подлегнал на храбро  преобразување на изгледот. Лори  цело време била на негова страна, еднакво  возбудена и  љубопитна за конечниот резултат.
Кога на крај излегол на бината, Џеф бил потполно друга личност. Од долгата коса и  брада до  кратка и  средена коса и  лице без брада.
Во ова трогателно  видео можете да воочите дека тој  пуштил и солзи  радосници  бидејќи ни  самиот не можел да верува  во она што  го  гледа на огледалото.„Минувам низ криза на средните години и  време е да решам барем дел од настанатиот хаос“, изјавил Џеф.
Тој  се појави

Пронајдете не на следниве мрежи: