После секс истрчала гола на улица!

Loading...

Жена во Ниш пред неколку дена околу 3 часот по полноќ го вознемирила соседството откако истрчала гола од својот стан, викајќи дека се обиделе да ја силуваат.Интервенирале екипи на Итната медицинска помош и полицијата, на која Д.С (53) на крај ѝ кажала дека доброволно се согласила на сексуалниот однос, па истражните органи сега утврдуваат што точно се случило.
Екипата на итната помош која  интервенирала по повик на неа не воочила надворешни повреди на телото на Д. С, па потоа била префрлена на гинеколошки акушерски оддел за детални прегледи, според протоколот за такви ситуации. Потоа, Д.С на истражните органи им кажала дека се согласила на сексуалниот однос со маж кој го запознала на журка истата вечер.
„Журката траела до два часот по полноќ, а кога гостите си заминале, Д.С останала сама во станот со маж на нејзини гоини. Доброволно имале однос, но нејзиниот партнер веројатно бил малку груб, поради што таа истрчала од станот гола и  побарала од соседите да повикаат помош. Подоцна пак раскажала дека сексуалниот однос сепак бил на доброволна основа“, вели извор. Од полицијата велат дека немаат пријава ниту за силување ниту за обид за силување.
„Полицијата превзема мерки и  работи на утврдување на околностите на случката“ официјално е соопштено во информативната служба на полициската управа во Ниш.Интервенирале екипи на Итната медицинска помош и полицијата, на која Д.С (53) на крај ѝ кажала дека доброволно се согласила на сексуалниот однос, п

loading...
Loading...