Последниот поздрав од сестрата на Ивановиќ ќе ве растажи

Loading...

Сестрата на убиениот лидер на Граѓанската иницијатива СДП, Наташа Ивановиќ вчера немала сила да зборува за трагедијата која се случила во семејството, но после ова таа собра сили и се огласи на Твитер, и се прости од својот брат.„Не беа доволни молбите… ни солзите… ни убедувањата…ништо не беше доволен аргумент.. „ Па и вие од семејството би се срамеле од мене ако се повлечам“, Благодарни сме што те имавме таков каков што беше! Знае ли Србија каков херој загуби?“
Таа објавила и фотографија од неа и двајцата браќа, и напишала дека бродот останал без кормилото.„Не беа доволни молбите… ни солзите… ни убедувањата…ништо не беше доволен аргумент.. „ Па и вие од семејството би се срамеле од м

loading...
Loading...