Постапката на овој млад келнер го ВООДУШЕВИ СВЕТОТ!

„Веднаш и се допаднав,па направив се што можам да и го олеснам ручекот на Кејти„Младиот британски келнер воодушеви многу откако ја чуваше двегодиншното девојче,за да може нејзината мајка да се дружи со пријателките.
Мајката Кејти Доналдсон на Фејсбук објаснила колку 27-годишниот Марк Квин и помогнал во ресторан во Манчестер,а малата Пикси сеуште го нарекува прекрасниот човек.Марк и донел боици,сок и ситно исечена пица,ја проверувал на секои 10 минути и изеде сладолед со нејзе.
Марк вели дека инаку е особено љубезен со гостите и добар е со децата.
-Беше нешто посебно со Пикси што се поврза со мене,веднаш и се допаднав,па направив се што можам да и го олеснам ручекот на Кејти„ – изјави Марк.
Кејти ја објавила оваа приказна на Фејсбук бидејќи луѓе како Марк би требало да бидат препознати за своите добри дела.
-Во светот има премногу негативности! – изјави таа.Младиот британски келнер воодушеви многу откако ја чуваше двегодиншното девојче,за да може нејзината мајка да се дружи со пријателките.
Мај

Пронајдете не на следниве мрежи: