Постапките на оваа жена ги изненади сите: Нема да поверувате што правела додека била на интензивна нега!

Loading...

Болничкото обезбедување стана сомничаво кога невообичаен голем број на луѓе почнале да влегуваат и излегуваат од болничката соба на жената.Жената од западна Пелсиванија е уапсена поради сомнеж дека дилала хероин додека престојувала во болничкиот кревет!
Имено, еден полицаец кој бил ставен на тајна задача влегол во нејзината соба и купил хероин во вредност од 90 долари.
При претресот на собата беше пронајден хероин во вредност од 3.800 долари, два шприца, како и 1.400 долари во кеш.Жената од западна Пелсиванија е уапсена поради сомнеж дека дилала хероин додека престојувала во болничкиот кревет!
Имено, еден полицаец кој

loading...
Loading...