Постарите луѓе советуваат: Ова не смеете да го заборавите!

Loading...

Најважната животна порака!Ако можеш да напишеш писмо, кое ќе го прочиташ во иднина, што ќе напишеш?
Замолени се група од млади луѓе да го сторат тоа. Секој напишал најразлични приоритети. Некој сака да биде милионер, друг сака да вежба понапорно. Нивните одговори се најразлични.
Но, постарите луѓе имале поинаков одговор на ова прашање. Каков совет тие им даваат на младите луѓе? И најбитно: Која работа не смее никако да се заборави?
Погледнете!Ако можеш да напишеш писмо, кое ќе го прочиташ во иднина, што ќе напишеш?
Замолени се група од млади луѓе да го сторат тоа. Секој напишал н

loading...
Loading...