Поставија камери бидејќи никој не им веруваше дека нивната мачка го прави ОВА!

Дали мачката се фатила во трактор? Можеби дишела хелиум? Никој не е сигурен што точно се случува. Но знаеме дека ако не го видите, нема да поверувате.Сепак, еве ја, фатена на камера и повеќе никој не може да го порекне тоа. Ако погледнете само дел од видеото, ќе помислите дека можеби мачката се истегнува и нема ништо чудно во врска со тоа. Но, се чини дека е многу повеќе од тоа. Мачката едноставно ужива во исправената поза.
Можеби ги имитира своите сопственици-луѓе? Пресудете сами.
 
Сепак, еве ја, фатена на камера и повеќе никој не може да го порекне тоа. Ако пог

Пронајдете не на следниве мрежи: