Потребно е само едно притиснување на копче: Куќата која настанува и исчезнува за 10 минути!

Loading...

Потребен е само еден потег и притиснување на копче – и вашиот дом ќе биде каде што ќе посакате.Со само еден потег со раката и притиснување на копче, подвижната приколка самата од себе се расклопува и се претвора во прекрасна куќа со најмодерен ентериер. 
Од оригинална големина кога е нерасклопена, куќата може да се зголеми до три пати, а потоа може да се склопи и да се премести на друга локација, или пак да се трансформира од куќа, до, да речеме – деловен простор.
 
Со само еден потег со раката и притиснување на копче, подвижната приколка самата од себе се расклопува и се претвора во прекрасна куќа со најмодере

loading...