Потресен момент: Боледува од Алцхајмер, но сепак ја препознала сопствената ќерка

Loading...

Кели Гундерсон го снимила разговорот со својата 87-годишна мајка која боледува од Алцхајмерова болест.Поради болеста, нејзината мајка во повеќе наврати не можела да се сети на неа. Но, овој пат ситуацијата е поинаква.
Кели мислела дека и овој пат нејзината посета нема да вроди плод и дека нејзината мајка нема да се сети на неа, но се случи чудо…
Погледнете го моментот кога мајчиното срце сепак ќе ја препознае ќерката:Поради болеста, нејзината мајка во повеќе наврати не можела да се сети на неа. Но, овој пат ситуацијата е поинаква.
Кели мислела дека и ово

loading...
Loading...