Потресна љубовна приказна: Отишле на меден месец, а таму се случила вистинска трагедија

Loading...

Џејмс Видон и Кејти Хирт од Австралија откако се венчале, заминале на меден месец кој требало да трае цел месец, а планираната маршута била Виетнам – Камбоџа – Тајланд – Сингапур.Но за жал тие стигнале само до Виетнам кога се случила голема трагедија. Џејмс и Кејти отишле во разгледување на Виетнам со скутер кога во нив се забил камион. Кејти починала на лице место.
Џејми раскажал дека Кејти, која работела како медицинска сестра, само неколку часа пред случката му пратила порака на своето семејство и пријатели дека е радосна поради разгледувањето со скутер.
„Морам да одам, одиме на рута со скутер. Се гледаме“ – напишала.
Џејмс вели дека не обвинува никого за тоа што се случило.

 
Тоа можеше да се случи и тука на автопат. Се тешам дека се случи некаде каде што беше многу среќна, а не шест месеци порано кога возеше скутер како и секој ден.
Во чест на Кејти Џејмс организираше собирање на пари од семејството и пријателите кои ги донираше во организација за спасување животи, кои на Кејти многу и значеа. Тој е благодарен на добрината на луѓето кои работат во хотелот во Виетнам и планира да се врати таму на годишнината на смртта на Кејти, заедно со семејството.
Откако ја нема тој постојано зборува за неа, одржувајќи го така споменот на својата љубов.Но за жал тие стигнале само до Виетнам кога се случила голема трагедија. Џејмс и Кејти отишле во разгледување на Виетнам со скутер кога во нив се з

loading...
Loading...