Потресно сведочење за живот на Јелена кај Марјановиќ

Јелена била под контрола на Зоран Марјановиќ. Тој бирал што ќе облече, кои лекови ќе ги пие, колку ќе тренира.Сакал целосно да управува со секој сегмент од нејзиниот живот, а посебно – со нејзината кариера.
Вака раскажуваат пријателите на пејачката Јелена Марјановиќ која е убиена на 2. април 2016 година на насипот во Црвенка, а убиецот и до ден денес не е познат. Нејзиниот сопруг е во притвор од 15 септември под сомнение дека има врска со мистериозната смрт на својата сопруга, која е убиена со 9 крвнички удари во глава.
Нејзините пријатели велат дека сите жалби на Јелена делувале вообичаено додека не била пронајдена мртва, а потоа година дена потоа и сопругот и е уапсен.
Како што велат, во нивните глави тогаш почнало да се одмотува клопчето.
-Јеца криеше од Зоран дека пуши цигари. Тој водеше сметка за секој сегмент од нејзиниот живот, и бираше и облека која ќе ја носи на снимање, до тоа дали користела мелем за да го зачува грлото, односно гласот. Поради тоа и беше забрането да пуши. И тоа тогаш не делуваше толку чудно, но таа негова контрола сега изгледа потполно поинаку, велат нејзините пријатели.
Посебно ги плаши тоа што, нивната Јелена била со премногу обврски – Марјановиќи, Зоран, Владимир но и целото семејство постојано и наметнувале обврски и никогаш не можела да биде слободна.Сакал целосно да управува со секој сегмент од нејзиниот живот, а посебно – со нејзината кариера.
Вака раскажуваат пријателите на пејачката

Пронајдете не на следниве мрежи: