Потресно сведоштво на жител од Стајковци

Поплавени домови, уништени куќи, блокирани улици, ваква е глетката во скопското село Стајковци.Пред камерата на Канал 5 жителите на селотот Стајковци велат дека не паметат вакво невреме и дека доживувале вистинсака драма за време на бурата, тие додават дека по неколку жители се трага.Пред камерата на Канал 5 жителите на селотот Стајковци велат дека не паметат вакво невреме и дека доживувале вистинсака драма за време на бурата, т

Пронајдете не на следниве мрежи: