Потрошил 160.000 евра за да личи на Мадона! Не му тргнало од рака

Адам Гера потрошил повеќе од 160.000 евра за да личи на својата омилена пејачка, Мадона. Ова момче од Лос Анџелес потрошило 60.000 евра на операции во последните 12 години. И уште 100.000 евра на гардероба, шминка, сценски костуми. Адам ја открил својата страст во емисијата „My strange addiction” (мојата чудна опсесија).
Вели дека на 15 години почнал да се облекува како Мадона. Но, неговото алтер-его не ѝ се допаднало на неговата мајка Моника но и на неговото момче Мајкл. Партнерот го условил: „Мадона или јас“.

„Се вљубив во нејзе кога имав 15 години, бидејќи таа едноставно ѝ се обрати на мојата душа. Ме почитуваат кога сум Мадона, но не знам кој е Адам“, искрено говори трансвеститот.
Адам отишол толку далеку што го ангажирал и Карлтон Вилборн кој бил ѝ бил танчер на Мадона на две светски турнеи.

Сепак, кога почнал да тренира со него, се скршил и сфатил дека сака да биде тоа што е- Адам Гера.
Наводно ги продал сите костими на Мадона и сета гардероба и ќе се обиде да живее без да ја имитира кралицата на поп музиката.
Адам ја открил својата страст во емисијата „My strange addiction” (мојата чудна опсесија).
Вели дека на 15 години почнал да се о

Пронајдете не на следниве мрежи: