ПОТВРДЕНО: Најубавите гради на светот изгледаат вака!

Loading...

Убавиците како Скарлет Јохансон или Миранда Кер, се среќничките кои ги имаат најпосакуваните тела на светот, а сега тоа го потврди и истражувањето на докторите, кога се работи за формата на градите. Откриено е дека во добиената формула, најважна е големината на горните, односно долните страни на дојката. Истражувачите веруваат дека најубави гради се оние, чија горна половина е малку помала во однос на долната, ако ги гледаме дојките.
За да се потврди, повеќе од 1300 испитаници требаа да ги оценат различните големини и форма. Градите, кои имале однос 45 % наспроти 55 %, од аспект на позицијата на брадавиците, биле најмогу пофалени, од 87 % од испитаниците.

Така е потврдено дека, без разлика на годините, расата или потеклото, најубавите женски гради немаат никаква врска со големината, туку со формата.
На второ место е формата на градите, во рамномерна големина во однос на дојките. Такви гради најмногу сакаат околу 9 % од испитаниците, а нив ги има Бритни Спирс.Откриено е дека во добиената формула, најважна е големината на горните, односно долните страни на дојката. Истражувачите веруваат дека најубави гра

loading...
Loading...