Повеќе од јасни знаци дека тој е ЛУД ПО ВАС!

Loading...

Кога се во прашање мажите, работите се прилично јасни. Или е луд за вас или не е!Доколку е луд за вас, ќе прави барем НЕШТО од овие 10 работи!
1.Ќе ве сослушува до крај за се што му зборувате со разбирање!
2.Ќе се милува со вас без да очекува секс!
3. Ќе ве запознае со пријателите!
4.Ќе гледа со вас романтичен филм!
5.Ќе ви прати порака да ви каже дека само ве мисли!
6.Ќе направи се за да ве види дури и ако нема многу време!
7.Ќе ве држи за рака пред пријателите!
8.Ќе се однесува со вас еднакво и кога сте сами и кога сте во друштво!
9.Ќе ви зборува убави и слатки работи, иако тоа можеби ќе ви звучи чудно!
10.Ќе ви се јави само да ви го чуе гласот!Доколку е луд за вас, ќе прави барем НЕШТО од овие 10 работи!
1.Ќе ве сослушува до крај за се што му зборувате со разбирање!
2.Ќе с

loading...
Loading...