Повикал проститутка а се шокирал кога ја отворил вратата

Loading...

Овој старец имал жестока расправија со синот по овој настан!Постар маж од САД повикал проститутка, но, се изненадил кога ја отворил вратата.
Имено, на вратата му се појавила девојката на неговиот 40-годишен син.
На двајцата им било многу неугодно па на брзина се разделиле. Потоа збунетитот татко се одлучил на синот да му каже дека девојката му е проститутка а не келнерка.

 
Но, синот не му поверувал па физички се пресметал со таткото. 
Настанот се случил пред 4 години а за него се дознало дури денес, откако случајот завршил на суд затоа што синот одлучил да го тужи таткото. Судијата не успеал да ги смири таткото и синот, а судењето е засега одложено. Не е познато дали мажот се уште е во врска со девојката поради која се скарал со таткото. Постар маж од САД повикал проститутка, но, се изненадил кога ја отворил вратата.
Имено, на вратата му се појавила девојк

loading...
Loading...