Познат македонски пејач ЗА ВЛАКНО го избегна хоророт во Минхен!

Loading...

Во живо во вестите на ТВ Нова, се јави македонскиот пејач Игор Узунов, кој во моментите на пукањето се затекнал во близина на трговскиот центар центар во Михнен.Најмалку деcет луѓе беа убиени и 27 повредени во вооружениот напад во трговскиот центар „Олимпија“ во Минхен, Германија.
Шеснаесет луѓе се хоспитализирани , а тројца се во тешка состојба. Oсум убиени се на возраст меѓу 14 и 20 години. Меѓу убиените три се од женски пол. Сите жртви потекнуваат од Минхен и околината, меѓу нив нема странци или туристи.
Пронајдено е и телото на напаѓачот, кој се самоубил во улица блиску до шопинг центарот.
Игор Узунов бил во близина на трговскиот центар во Минхен и откри како тој го доживеал нападот:
Најмалку деcет луѓе беа убиени и 27 повредени во вооружениот напад во трговскиот центар „Олимпија“ во Минхен, Германија.
Шеснае

loading...