Позната адвокатка по 2 години пиење прополис искашлала црв!

Loading...

Лекарите не знаеле што ја мачи и зошто толку многу кашла, па и предложиле да оди на психијатар… На големо изненадување таа им вратила повратен одговор не долго потоа! Искашлала црв кој никој нема образложение како има стигнато до тамуПозната адвокатка од Загреб, девет години го имала проблемот со кашлањето а никој доктор не успеал да и понуди решение. Минатиот месец таа успеала да го искашла црвот од нејзината плуќа кој бил долг околу 10 центиметри, а имал темни точки на неговата глава.
Лекарите не знаеле зошто кашла
Шокираната адвоката не успела да го фати искашланиот црв па тој завршил во одводот. На несреќа, црвот и неговиот изглед би можел да им помогне на лекарите за да се докаже од каде точно потекнува. Поради обилното кашлање таа ги променила сите болници во Хрватска од каде изнела 5 килограми документи.
Лекарите никогаш не успеале да дознаат што точно се случува со неа.
Пред се тие сметаа дека се работи за чир на желудникот, па поради тоа ги направила сите алерго-тестови, оторинголаринголошки и пулмолошки испитувања. Од инхалации, земање разни лекарства и билки исходот секогаш бил ист.

 
Пулсирачката крвна жила
Само при бронхоскопијата, кога со минијатурна камера и ја снимале плуќата успеале да видат нешто чудно. Претпоставиле дека се работи за пулсирачка жила која не би требало да е коренот на кашлањето. Од сите билки, препарати, лекарства која таа ги зимала, најдобро се чуствувала со прополисот кој после 2 месеца помогнал да дојде до искашлување на црвот.
Лекарите само можеле да претпоставуваат од каде е дојден црвот али се сомневаат дека го добила на патувањето во Австралија. Адвокатката е случај кој се случува само еднаш на пет милиони примероци, па затоа лекарите немале решение на нејзиниот проблем.Позната адвокатка од Загреб, девет години го имала проблемот со кашлањето а никој доктор не успеал да и понуди решение. Минатиот месец таа успеала

loading...
Loading...