Позната пејачка бара сурогат мајка

По примерот на светските ѕвезди познатата српска пејачка откри дека ако таа не може на својот сакан да му роди дете, тоа ќе го нарави сурогат мајка.„Јас многу сакам да останам бремена бидејќи тоа е незаменливо чувство. Мислам, да носиш свое дете во стомакот, да го осетиш како се мрда, да го чекаш девет месеци… Тоа е нешто драгоцено“, вели пејачката Гоца Тржан.
Таа открива дека со Рашо разговарале за сурогат мајка и тоа дека ќе биде прва пејачка која проговорила за вакво нешто.

„Ако не се случи тоа кај мене, тогаш ќе најдеме некоја млада фина жена, ќе го носи нашето дете, а потоа ќе си го земеме. Јас имам години кои се комплицирани за бременост, а сакам уште едно дете. Знаете како се вели, не се родители оние кои ќе го направат и донесат на свет, туку оние кои ќе го одгледаат и ќе му до дадат целото внимание и љубов“,  открива Гоца.„Јас многу сакам да останам бремена бидејќи тоа е незаменливо чувство. Мислам, да носиш свое дете во стомакот, да го осетиш како се мрда, да

Пронајдете не на следниве мрежи: