Позната состојбата на девојката која скокна во Вардар

Loading...

Жената која попладнево скокна во Вардар била извадена од реката од нејзиниот татко, по што ја однеле на Психијатрија.Како што дознава Сакамдакажам, се работи за 27-годишната М.А. која била зебележана во водите околу 13 часот и 30 минути.
Од болницата 8 септември велат дека жената нема видливи повреди, има лесна хипотермија од студената вода и дека е во релативно стабилна состојба.
Ја прегледувал и психијатар.Како што дознава Сакамдакажам, се работи за 27-годишната М.А. која била зебележана во водите околу 13 часот и 30 минути.
Од болни

loading...
Loading...