Позната тинејџерска ѕвезда призна дека е бисексуалец!

Loading...

Пејачот Арон Картер ја започна кариерата на своја 7-годишна возраст, а сега соопштил дека доброволно се пријавил на клиниката за одвикнување од зависности.Тој неодамна ја изненадил јавноста со објава дека е бисексуалец, а потоа дал и бизарно интервју во кое пред камерите бил тестиран на дрога и ХИВ вирусот.
Популарниот пејач соопштил дека со своите демони ќе се обиде да се избори на приватната клиника за одвикнување, бидејќи е зависник од различни видови таблети.Тој неодамна ја изненадил јавноста со објава дека е бисексуалец, а потоа дал и бизарно интервју во кое пред камерите бил тестиран на дрога и ХИВ ви

loading...