Познатата српска убавица е НАЈСЛАБАТА ТРУДНИЦА која сте ја виделе!

Loading...

На една од последните фотографии кои ги прикачи се гледа дека Јована е исклучително слаба, само трудничкиот стомак се повеќе и расте.Познатата манекенка Јована Швоња која чека дете со фудбалерот Филип Ѓорѓевиќ редовно си прикачува свои фотки во текот на бременоста на Инстаграм.
На една од последните фотографии кои ги прикачи се гледа дека Јована е исклучително слаба, само трудничкиот стомак се повеќе и расте.
Терминот за породување и е март 2015 година. Јована и Филип живеат во Италија каде тој игра за римскиот клуб „Лацио“.

Познатата манекенка Јована Швоња која чека дете со фудбалерот Филип Ѓорѓевиќ редовно си прикачува свои фотки во текот на бременоста на Инстаграм.

loading...
Loading...