Познатиот физичар Мичио Каку: Ураганот Ирма е проектиран од страна на човекот

Доказот стигна од НАСА, а го прикажува она од што сите се плашевме. Во моментов екстерните урагани во САД се резултат на вештачка манипулација со времето.Патрик Роди, експерт за геоинжинеринг, ја откри најновата сателитска снимка на НАСА и чудните аномалии околу ураганите Харви и Ирма.
Тој откри дека неговите налози се судираат со наводите на другите научници кои тврдат дека ХАРП-системот е одговорен за неодамнешните урагани ширум светот.
Познатиот физичар доктор Мичио Каку тврди дека ураганите се „проектирани од страна на човекот“, како резултат на Владината модификација на времето во која од небото се прска со наночестички, а потоа со употреба на ласери се „активираат“ бурите.
Во ова видео може да се видат и брановити облаци слични на магла и можат лесно да се препознаат на сателитските снимки, особено околу неодамнешните урагани.
Погледнете ја анализата:
Патрик Роди, експерт за геоинжинеринг, ја откри најновата сателитска снимка на НАСА и чудните аномалии околу ураганите Харви и Ирма.
Тој от

Пронајдете не на следниве мрежи: