Познатиот српски водител се бори за живот

Loading...

Мирко Алвировиќ, познатиот српски водител на радио телевизија Србија се бори за живот.70-годишнито водител има сериозни здравствени проблеми, поради што со месеци лежи на Институтот за Онкологија.
Тој минатата година се оперираше во германија, но болеста се вратила.70-годишнито водител има сериозни здравствени проблеми, поради што со месеци лежи на Институтот за Онкологија.
Тој минатата година се опери

loading...
Loading...