Познта пејачка очајна: Итно го продавам станот за да купам бубрег и да преживеам

Српската пејачка Мина Николиќ која полни многу дискотеки и клубови, го продава станот, за да купи бубрег. Таа пред неколку години стана позната по учеството во Јас имам талент, каде докажа дека и покрај болеста со бубрегот, таа има желба и е истрајна да успее.
Сепак, таа објави оглас дека и е потребно да го продаде итно станот за да купи бубрег, бидејќи состојбата и се влошила.
– Продавам стан да си купам бубрег, денес е се потешко, напиша таа.
Младата пејачка има 31. година. Таа пред неколку години стана позната по учеството во Јас имам талент, каде докажа дека и покрај болеста со бубрегот, таа има желба и е истрајна да

Пронајдете не на следниве мрежи: