Пратете му го ова на своето момче!

Loading...

Нови, чудни начини за стимулација на женските гради! Секогаш сакаме да прочитаме секс совети за мажи, особено кога тие се вака интересни. Главната порака што им се испраќа сега е: не е доволно да се вртат брадавиците на жената како да барате радио фреквенција! Еве неколку совети за стимулацијата на гради да е подобра. Иако некои од овие предлози ќе ви изгледаат чудно, ви гарантираме дека ќе ги засакате! ( Ако вашиот маж ги направи правилно)
Техника број 1
За време на сексот разладете ја вашата девојка со мал, рачен вентилатор. Усмерете го право во нејзините гради и освежете ја со благо ветре. Доколку вентилаторот има опција да прска вода, тоа е додатен плус! Ако немате вентилатор, после страсните бакнежи, испуштајте го чадот од цигарата во нејзините гради, кои се навлажнети, а дувањето ќе создаде посебно чувство за неа.

Техника број 2
Почестете ја со масажа. Со помош на електрична четка за заби, измасирајте ги нејзините гради почнувајќи од внатрешната страна сè до брадавицата. За неа тоа ќе биде како вибратор, но внимавајте! Жените кои имаат чувствителни брадавици, ова би можело да биде премногу!
Техника број 3
Пред да имате секс во „dogy style“, ставете на креветот некоја мека ткаенина како свила или мека крпа. Додека имате секс со градите нека ја допира ткаенината, тоа ќе ја излуди!Секогаш сакаме да прочитаме секс совети за мажи, особено кога тие се вака интересни. Главната порака што им се испраќа сега е: не е доволно да се в

loading...
Loading...