Празен Мечкин Камен- ненародната власт на чело со терорист газеше врз коските на Илинденците!

Празен Мечкин Камен денес. Едвај 15-тина луѓе беа присутни додека чекореше делегацијата предводена од Талат Џафери алијас. Командант Форина (член на терористичката ОВК)Празен Мечкин Камен. Се прошетаа марионетите на празна ливада. Не сака народот да ги гледа. Дури и по цена прошка да бараат од предците што достоинствено не го чествуваме празникот.Како ви е? Како се чувствувате? Со терорист на чело, газевте врз коските на Илинденците.Сами сте.Одродени.Ништожни! – напиша Наталија Ивчева, екс-помошник министер во МВР на својот ФБ профил
Празен Мечкин Камен. Се прошетаа марионетите на празна ливада. Не сака народот да ги гледа. Дури и по цена прошка да бараат од предците што достоин

Пронајдете не на следниве мрежи: