Пречекот на Вардар започна со ора

Доаѓањето на европскиот ракометен шампион Вардар во Скопје започна да се прославува. Со песни и ора панорамските брендирани автобуси се испраќаат кон скопскиот аеродром каде Вардарци се очекува да слетаат во 11:15 часот, по што ќе се упатат кон плоштадот Македонија каде има организиран пречек за европските прваци.

Пронајдете не на следниве мрежи: