ПРЕД И ПОТОА: Дали ја препознавате вака средена?

Loading...

Составниот дел од нејзината работа е постојано да менува фризури, да носи различни модни стилови и секогаш да биде различна и нашминкана.Претпоставуваме дека Даниела Амиџиќ вака ја средиле за некоја од ревиите бидејќи инаку сопругата на водителот Огнен Амиџиќ постојано ја гледаме без шминка. Затоа и на многумина им е тешко да ја препознаат на прв поглед.
Секако промената е секогаш добредојдена…
Погледнете ја разликата…

Претпоставуваме дека Даниела Амиџиќ вака ја средиле за некоја од ревиите бидејќи инаку сопругата на водителот Огнен Амиџиќ постојано ја гледаме без

loading...
Loading...