Пред камери се бакнуваат и прегрнуваат: Погледнете што Ким и Каније прават кога мислат дека никој не ги гледа

Loading...

Најпопуларната светска старлета Ким Кардашијан и  нејзиниот сопруг Канје Вест, фатени се  во  многу непријата ситуација.Иако  во јавноста  „пука“ од нивната љубов, Ким и Канје кога се сами-  ги  чепкаат своите телефони.
Тие се фатени на доделувањето на МТВ ВМА наградите, а видеото е забележано  зад сцената, додека дргите мислеле дека никој не ги гледа
Иако  во јавноста  „пука“ од нивната љубов, Ким и Канје кога се сами-  ги  чепкаат своите телефони.
Тие се

loading...