Пред неколку месеци му направиле трансплантација на пенисот, а сега го дочекала НЕНАДЕЈНА ВЕСТ!

Младо момче од Јужна Африка, чиј пенис е трансплантиран, сега очекува бебе. Трансплантацијата на пенисот му ја направиле докторите во март и се прашувале дали тој ќе биде сексуално способен и дали ќе може да има деца.За среќа, неговата девојка е бремена, што значи дека сѐ се заврши успешно, па сега 21-годишното момче ќе стане татко и тоа по потполно природен пат.
Пенисот му бил ампутиран поради тешки компликации кои настанале поради нестручно обрежување кога имал 18 години, а поради тоа му останал само еден центиметар од неговиот пенис.
„Ова е она што го баравме, да може слободно да стои на нозе и да оди во тоалет како секој нормален маж и да има односи, така што ова е голем пресврт во неговиот живот“, изјавиле докторите за странските медиуми.За среќа, неговата девојка е бремена, што значи дека сѐ се заврши успешно, па сега 21-годишното момче ќе стане татко и тоа по потполно природен пат

Пронајдете не на следниве мрежи: