Предавање на тема: „Нуклеарна медицина и нејзиното влијание“

Loading...

Францускиот институт во Скопје и Здружението за нуклеарна медицина на Македонија, ќе одржат предавање на тема „Нуклеарната медицина и нејзиното влијание“.Настанот ќе се одржи в среда 2 септември 2015 година, со почеток во 19 часот, во просториите на Францускиот институт.
Предавањето ќе го одржи д-р Мануел Бардиес, Директор на Центарот за канцеролошки истражувања во Тулуз.
Настанот се организира во рамките на Конгресот за нуклеарна медицина, кој се доржува во Охрид од 3 до 6 септември 2015, во организација на Здружението за нуклеарна медицина на Македонија.Настанот ќе се одржи в среда 2 септември 2015 година, со почеток во 19 часот, во просториите на Францускиот институт.
Предавањето ќе го одр

loading...
Loading...