ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ – ДЕЛИКАТНА СОДРЖИНА: Бебе излегува од стомак по царски рез!

Loading...

За некои луѓе ова можеби е вознемирувачко видео, но зборува за природата која функционира на свој начин и нашето доаѓање на овој свет.Снимката од царски рез на која се гледа како бебе само излегува од мајчиниот стомак кенкајќи, го подели светот.
Додека некои сметаат дека снимката е страшна, други застануваат во одбрана дека станува збор за природен процес.
Овој малечок борец сам излезе од мајчиниот стомак, со мала помош на лекарите и бабиците.Снимката од царски рез на која се гледа како бебе само излегува од мајчиниот стомак кенкајќи, го подели светот.
Додека некои сметаат дека с

loading...