ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Не користете мобилен телефон додека се полни!

На социјалната мрежа Фејсбук овие неколку денови се споделува фотографија од  момче кое почина поради примање на повик додека неговиот мобилен телефон сè уште ја полнел батеријата. Телефонот предизвика ненадејни вибрации кои влијаеле на неговото срце, а во исто време на рацете добил и изгореници.
Препорачливо е да не се јавувате на повици додека се полни вашиот мобилен телефон. Кога батеријата на телефонот е на последната линија, зрачењето е 1000 пати посилно. Тоа може да се случи на која било марка на мобилен телефон!Телефонот предизвика ненадејни вибрации кои влијаеле на неговото срце, а во исто време на рацете добил и изгореници.
Препорачливо е да не с

Пронајдете не на следниве мрежи: