Прекрасната Мелита „заглавена“ во гужва

Loading...

 
Видете како нашата Мелита се забавува кога ќе се наиде на гужва во сообраќајот.
 „Си се возиш и кога си заглавен во гужва се забавуваш во кола“ напиша Мелита на својот профил на фејсбук. 
Нашминкана од Зоран Шурбевски, прекрасната Мелита и тоа како знае да ја убие нејзината досада, воедно и нашата.

ТУКА потсетете се на нејзиното новогодишното провокативно издание 
 „Си се возиш и кога си заглавен во гужва се забавуваш во кола“ напиша Мелита на својот профил на фејсбук. 
Нашминкана од З

loading...
Loading...