Премиерно видео: Dobrodosao u klub – Северина

Loading...

Ја имаме честа да бидеме првиот портал во Македонија што ви го донесува најновиот видео запис на мега ѕвездата Северина.
Станува збор за песната Dobrodosao u klub, што наводно Северина ја посвети на својот поранешен свршеник Милан Поповиќ. Видеото важи за едно од најубавите изданија на Севе до сега.
Уживајте.Ја имаме честа да бидеме првиот портал во Македонија што ви го донесува најновиот видео запис на мега ѕвездата Северин

loading...