Пресметајте колку денови,саати и минути сте потрошиле на „Facebook“

Loading...

Фејсбук на многумина им претставува секојдневие- некаде е во позадина додека работиме, додека сме на оат кон дома, а на некои им претставува „работно место“. Но, можете ли да процените колку точно време од вашето регистрирање на него до сега сте „изгубиле“ на него? Преку ОВАА апликација можете да добиeте приближна идеја за тоа.
Имајте на ум дека Фејсбук не објавува никакви пдоатоци за тоа колку долго неговите корисници се логирани на него. Но, оваа апликација ќе помине покрај сите ваши постови на „newsfeed“ од самиот почеток до крај, па на тој начин ќе процените колку време сте вложиле во Фејсбук. Исто така од голема помош е и вашата лична проценка за просечниот број на минути кои дневно ги поминувате на оваа друштвена мрежа.
И, колку време сте „изгубиле“ до сега? :)Преку ОВАА апликација можете да добиeт

loading...
Loading...