Пресудете му: Ако му го правите ОВА во кревет, ќе биде ваш цел живот!

Loading...

Овие потези ги сакаат подеднакво и дамите, па задоволството ќе биде взаемно.Бидете вистинска кралица во кревет. За двајцата да уживате во сексот, ќе ви откриеме 3 спектакуларни трика за да станете господарка во неговиот живот.
Овие потези ги сакаат подеднакво и дамите, па задоволството ќе биде взаемно.
1. Предизвикајте „слатка“ опасност
Кога ќе се спуштите долу кај својот партнер, со ноктите благо допирајте го во пределот на препоните, бутовите, долниот дел на стомакот. Од почеток избегнувајте нагли и претерано страсни допири, но кога работите ќе „тргнат“ бидете што постраствени. Жените обично се плашат да не го повредат партерот со своите нокти, но тие се навистина моќно секси оружје кое треба да научите да го користите за обострано задоволство.
Зошто на него ќе му се допадне: Кога ќе се доближите до неговиот полов орган, тој мора да има безрезервна доверба во вас. Тоа ситуацијата ја прави по малку опасна, возбудлива, па затоа мажите ја сакаат.

 
2. Лулање
Кога водите љубов, а вие сте одозгора, направете го овој трик за да постигнете максимум уживање: опчекорете го партнерот, стапалата нека ви се во рамнина со неговите колкови, а градите притиснете ги до колената. Нежно нишајте го задникот во оваа положба. Ќе имате целосна контрола, можете лесно да го наместите вашето тело така што двајцата ќе доживеете силен оргазам. Оваа поза е интересна бидејќи може да го гледате партнерот, а имате и преглед на целата ситуација.
Зошто нему ќе му се допадне: Мажите сметат дека водењето љубов кога таа е горе е исклучително еротично, имаат впечаток дека се актери од некој порнографски филм, а со овие „додатоци“ впечатокот е уште посилен. Таа изгледа моќно и како жена која точно знае што прави, а мажите во кревет сакаат баш вакви мачки.
3. Хоризонтално поврзување
Лежете врз партнерот така што лицето да ви биде на неговата перница. Оваа поза овозможува секој дел од телото да ви се допира. Вашите нозе нека бидат скоро споени.  Фатете го за раце и префрлете ги преку неговата глава. Споените нозе оставаат сосем поинаков впечаток отколку кога се раширени, ќе го избезумите партнерот. Оваа поза овозможува целосна интимност и блискост.
Зошто него ќе му се допадне: Мажите сметаат дека ова е топ техника. Потсетува на сендвич и кога тој ќе ја почувствува целата снага на жената која се впива околу него, мали се шансите да му одолее на уживањето. Бидете вистинска кралица во кревет. За двајцата да уживате во сексот, ќе ви откриеме 3 спектакуларни трика за да станете господарка во неговиот жив

loading...