Пресврт во убиството на Јелена: Не ја убил Зоран

Нов пресврт во истрагата за убиството на ѕвездата на Гранд, Јелена Крсмановиќ Марјановиќ. За пејачката чие убиство беше мистерија година ипол, конечно почна да се одмотува клопчето, а во затвор е нејзиниот сопруг Зоран Марјановиќ.
Според последните информации на српските медиуми, изгледа за делото ќе има ново апсење, бидејќи пејачката ја убила девојката на зоран, 31-годишната Зорка со која бил во врска додека му траел бракот.
Зоран неколку пати и пред и по убиството одел кај Зорка, дури и на денот на погребот на 7. април лани.
Полицијата ја испитува и нејзината вмешаност во случајот.
За потсетување, Јелена беше убиена на 2. април на насипот кај Борча, во Црвенка кога отиде да џогира. Таа била брутално убиена, мачена, на ноктите и беше најдена варикина, беше неколку пати удрена со тап предмет во главата, и целосно беше крвава.
Таа зад себе ја остави петгодишната ќерка Јана.За пејачката чие убиство беше мистерија година ипол, конечно почна да се одмотува клопчето, а во затвор е нејзиниот сопруг Зоран Марјановиќ.

Пронајдете не на следниве мрежи: