Претепале 65 годишна баба, ја хранеле со измет и ја силувале со стап

Една старица немилосрдно била претепана и нахранета со човечки измет како и силувана со стап под сомнение дека се занимавала со магии.
Во дел од Непал, најпрво брачен пар ја нападнал старицата, под сомнение дека го убила нивниот син.
Потоа како што кажува синот на старицата, група од 30 луѓе се собрале и влегле во нивната куќа во раните утрински часови па започнале да ја тепаат старицата, притоа ја хранеле со измет, а еден млад насилник земал стап и ја силувал со него.
Притоа нејзиниот син додава дека неговата мајка воопшто не е виновна за смрта на синот на брачниот пар, туку дека детето умрело веднаш откако е родено.
Полицијата ги уапсила сите насилници. А пак старицата само изјавила дека е многу понижена.
 Една старица немилосрдно била претепана и нахранета со човечки измет како и силувана со стап под сомнение дека се зани

Пронајдете не на следниве мрежи: