Претепан претседателот на СМК Тодор Петров по осветувањето на крстот во Бутел!

Loading...

Според засега непотврдени информации, претседателот на Светскиот Македонски конгрес, Тодор Петров, бил претепан по осветувањето на крстот во Бутел.Во моментов, Петров се наоѓа во една скопска клиника, каде му се санираат повредите.
Од МВР сѐ уште нема потврда за овој инцидент, ниту пак се знае дали е поврзан со осветувањето на крстот во скопски Бутел.
Според засега непотврдена информација, дека Тодор Петров бил нападнат во едно кафуле од страна на повеќе лица.
Се очекуваат повеќе информации во текот на денот.Во моментов, Петров се наоѓа во една скопска клиника, каде му се санираат повредите.
Од МВР сѐ уште нема потврда за овој инцидент, ниту пак

loading...
Loading...